23.10.2021  //  Vaaliteemat, Yleiset, Yrittäjyys, Maatalous, Kansainvälisyys, Etelä-Pohjanmaa

Avoimesti aloitteellinen E-P


Ilkka-Pohjalainen 23.10.2021
 
Sain luottamuksen toimia alkaneella kaudella Etelä-Pohjanmaan liiton maakuntavaltuuston puheenjohtajana. Olen kiitollinen ja innostunut tehtävästä, joka antaa uusia mahdollisuuksia toimia kotimaakuntamme parhaaksi.
 
Maakuntavaltuusto linjaa keskeisistä kotiseutua ja sen edunvalvontaa koskevista kysymyksistä. Monipuolinen ja osaava valtuutettujen joukko edustaa maakunnan jokaista kolkkaa. Joukossa on kokemusta ja tuoretta intoa.
 
Pidimme ensimmäisen maakuntavaltuuston kokouksen lokakuun alkupuolella. Vaikka asialistalla oli pääasiana järjestäytyminen, sivuttiin vahvasti jo alkavan valtuustokauden keskeisiä kysymyksiä.
 
Toivoin valtuustolta, että olisimme minun sijasta me, yksin olemisen sijasta yhdessä, sulkeutumisen sijasta avoimesti ja reagoimisen sijasta vahvasti aloitteellisia.
 
Haluan, että Etelä-Pohjanmaa on neljän vuoden kuluttua nykyistä kansainvälisempi. Olemme houkutteleva maakunta niin kansainvälistä kauppaa tekeville yrityksille, kuin tänne tuleville työntekijöille.
 
Koulutus on kaiken kaikkiaan maakunnan keskiössä varhaiskasvatuksesta peruskouluun, lukioon, ammatilliseen koulutukseen ja korkeakouluun.
 
Tahdonkin, että yhteistyötä ammattikorkeakoulun ja yliopistokeskuksen kanssa tiivistetään kansainvälistymiskysymyksissä.
 
Maakuntaliitolla on oltava suorat suhteet Brysseliin edunvalvontakysymyksissä ja liiton tulee palata alueiden neuvoston jäseneksi. Haemme verkoston Eurooppaan ja vaikutamme yhdessä samanmielisten alueiden kanssa edunvalvontaan.
 
Suureen maailman ei kannata kuitenkaan katsoa, ellei koti ole kunnossa.
 
Tärkeintä on huolehtia koko maakunnasta. Etelä-Pohjanmaa on juuri niin elävä, kuin sen laitimmainen pitäjä ja pitäjän kylä.
 
Elinvoimainen maakunta vaatii vahvaa edunvalvontaa. Siinä koko maakuntaliiton johdon, niin luottamushenkilöiden kuin viranhaltijoiden on tehtävä rajusti yhdessä töitä.
 
Maakuntavaltuustolla on aktiivinen ja suurempia asioita linjaava rooli.
 
Joulukuussa valitsemme uuden maakuntajohtajan. Linjattavaksi tulee myös strategia ja maakuntakaavan uudistaminen.
 
Työ on otettava vakavasti kautta linjan ja keskustelun on oltava aktiivista ja avointa. Niin jokainen voi löytää oman tapansa antaa panoksensa kotimaakuntamme puolesta.

Kommentit (2)

 • Davina Claire 1.11.2021 klo 13.04
  Hei; Jos tarvitset lainaa kiireellisesti, hae lainaa Novelty Financesta. Nimeni on Davina Claire, olen Novelty Financen talousjohtaja. Olen huomannut, että yksityishenkilöiden ja yritysten on niin vaikea saada lainaa joko pankeista tai muista rahoituslaitoksista. Yritykseni (Novelty Finance) tarjoaa ja auttaa sinua tarvitsemasi lainan kanssa. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: noveltyfinances@gmail.com TAI lähettää viestin WhatsAppiin numerolla +447915601531

  Halusitpa sitten piristää elämäntapaasi tai sinulla on odottamattomia kuluja, NOVELTY FINANCE -laina on se, mitä tarvitset.

  NOVELTY FINANCE on joustava: voit lainata jopa viisitoista miljoonaa euroa (15 000 000,00 €), sopivalla takaisinmaksuajalla jopa 30 vuodeksi. Voit hakea joko vakuudellista tai vakuudetonta lainaa. Tarjoamme kattavan valikoiman henkilökohtaisia ​​lainoja, yrityslainoja, asuntolainoja ja velkajärjestelylainoja, jotka voidaan mukauttaa muuttuviin tarpeisiisi ja olosuhteisiisi erittäin alhaisella korolla.

  Mitä saat, kun haet Novelty Financeen:
  √ Välitön pääsy varoihin hyväksymisen jälkeen.
  √ Kilpailukykyiset korot (3 % vuodessa)
  √ Joustavat takaisinmaksuehdot
  √ Mahdollisuus maksaa lainasi takaisin nopeammin
  √ Helppo hyväksyntä, jos tarvitset lisävaroja
  √ Sinua ei kiirehdi maksamaan lainaa takaisin, saat aikaa lainan takaisinmaksun käynnistämiseen.
  √ Ei piilokuluja

  Kuinka hakea:
  Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa!
  Yritykset tai yksityishenkilöt, jotka ovat kiinnostuneita hakemaan lainaa Novelty Financesta ja tarvitsevat lisätietoja lainatarjouksesta, LÄHETÄ SÄHKÖPOSTI osoitteeseen (noveltyfinances@gmail.com) TAI lähetä viesti WhatsAppiin numerolla +447915601531 saadaksesi lisätietoja ja suullisia tiedotustilaisuuksia. Ehdot ovat voimassa.
 • Mike Morgan 28.11.2021 klo 02.02
  Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
  Personal Loans (Secure and Unsecured)
  Business Loans (Secure and Unsecured)
  Consolidation Loan and many more.

  Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
  financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
  Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

« Takaisin