15.3.2021  //  

Janne Mäkinen Mikko Savolan eduskunta-avustajaksi 16.4. asti

Janne Mäkinen Mikko Savolan eduskunta-avustajaksi 16.4. asti


Janne Mäkinen (24) on aloittanut 15.3. kansanedustaja Mikko Savolan eduskunta-avustajana, Savolan avustajana pitkään toimineen Jukka Saarimäen jäädessä väliaikaisesti pois työtehtävistä läheisen poismenosta johtuvista syistä. Mäkinen toimii tehtävässä kuukauden ajan 16.4. asti.

 

Mäkinen on toiminut harjoittelijana Keskustan ryhmäkansliassa 8.6.-31.8. ja kansanedustaja Jouni Ovaskan avustajana 1.9. alkaen. Hän jatkaa tässä tehtävässä myös Saarimäen sijaistamisen ajan.

 

Koulutukseltaan Mäkinen on yhteiskuntatieteiden maisteri Lapin yliopistosta, jossa hän on opiskellut pääaineenaan johtamista ja sivuaineina mm. taloustiedettä. Aiemmin Mäkinen on työskennellyt mm. strategiatyön ja myynnin parissa yrityksissä ja järjestökentällä, sekä asiakaspalvelutehtävissä finanssialalla.

 

  • Mukava päästä avustamaan Mikkoa. Olen saanut tutustua häneen muutama vuosi sitten, kun hän toimi mentorinani Keskustan vaikuttajakiihdyttämössä. Mikon olen oppinut määrätietoisesti kotimaakuntaansa puolustavana ahkerana vaikuttajana, joka perehtyy asioihin syvällisesti. Odotan pääseväni auttamaan tässä työssä, Mäkinen kertoo.

Edustaja Savola aloittaa yhteistyön Mäkisen kanssa odottavin tunnelmin.

 

  • On tärkeää, että pitkäaikainen avustajani Jukka saa nyt keskittyä oman lähipiirinsä tukemiseen. Jannella on hyvä perusta aiemman kokemuksensa pohjalta hypätä suoraan töihin, Savola päättää.

Kommentit (1)

  • http://imrdsoacha.gov.co/silvitra-120mg-qrms 19.4.2022 klo 03.47
    http://imrdsoacha.gov.co/silvitra-120mg-qrms

« Takaisin