21.4.2023  //  Vaaliteemat, Yrittäjyys, Maatalous, Kansainvälisyys, Ähtäri, Seutukunta, Etelä-Pohjanmaa, Puolustus, Koko Suomi, Yleiset

Onko perussuomalaisilla tarkoituksenakaan kantaa vastuuta?


Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin pj, kansanedustaja Mikko Savola:
Onko perussuomalaisilla tarkoituksenakaan kantaa vastuuta?
 
Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja, kansanedustaja Mikko Savola peräänkuuluttaa perussuomalaisilta vastuunkantoa kansalle annettujen suurten lupausten perään.
 
- Eduskuntavaaleissa kansa äänesti voittajat vastuuseen. Vaaleissa annettiin suuria lupauksia aina polttoaineen hinnanlaskusta maan velkaantumisen lopettamiseen, maatalouden kannattavuuden nopeaan korjaamiseen ja turpeen käytön roimaan lisäämiseen sekä maahanmuutto- ja ilmastopolitiikan täyskäännökseen. On lupausten lunastamisen aika.
 
Savolan mukaan on surullista, että Atlantin takaa tuleva jatkuva identiteettipoliittinen vastakkainasettelu on löytänyt tiensä myös suomalaiseen poliittiseen kulttuuriin.
 
- Trumpismi on tullut osaksi suomalaista politiikkaa. Se perustuu omaan mustavalkoiseen totuuteen ja jatkuvaan vastustajan mustamaalaamiseen. Kilpailijoista erityisesti perussuomalaiset hakkasivat meitä ennen vaaleja ja jatkavat samaa vaalien jälkeenkin. Puhuttiin peräti armonlaukauksista.
 
- Politiikkaan kuuluu monenlainen kritiikki, mutta sitä meidänkään ei tarvitse sulattaa, että perussuomalaisten hallitusvastuun väistäminen olisi mukamas keskustan syy. Nyt leivotaan tarinaa johon suomalaisten ei pidä langeta. 
 
- Sen sijaan perussuomalaisilta voi nyt kysyä, onko heillä kykyä neuvotella ja toteuttaa annetut lupaukset. Oliko heillä tarkoituskaan kantaa vastuuta vai puhua vain tyhjiä ja osoittaa sormella muita?
 

Kommentit (0)

    « Takaisin